Majčinstvo uz anđele čuvare

Autor: Gordana Kolanović Roško

Iako u današnje vrijeme postoji mnoštvo raspršenih informacija kojima su izloženi mladi roditelji, ne možemo izbjeći dojam da nešto uvijek nedostaje. Što god da pojedinačni roditelj “otkrio”, ostaje činjenica da nas zapravo tijekom života nitko nije učio kako da budemo prisutni i svjesni roditelji, a ono što je još važnije, nitko nas nije učio ni kako da budemo – sretni, te da pravilno raspolažemo vlastitom energijom.

“Vjerojatno nema majke koja ne želi provesti trudnoću opušteno, te postići harmoniju u majčinstvu. To je moguće holističkim pristupom, simbiozom tijela, duha i uma”, kaže edukatorica Iva Brčić iz udruge Najsretnija beba Hrvatska. Stoga je stvorena jedinstvena radionica pod nazivom “Holističko majčinstvo: Anđeli čuvari • Homeopatija • Briga o bebi”, koja se izvodi uz stručno vodstvo homeopatice, The Happiest Baby-edukatorice, bioenergetičara… i anđela čuvara!

Najzanimljiviji, a i pomalo neobičan dio, odnosi se na anđele čuvare. No, o čemu je tu riječ objašnjava Tihoni Brčić, jedan od edukatora na radionici.

“Anđeli čuvari su vaši energetski vodiči koji egzistiraju na višim energetskim razinama od naše fizičke stvarnosti, a tijekom ljudske povijesti bili su poznati u raznim formama kod mnogih naroda. U suvremenome zapadnom svijetu dosta smo zapostavili kontakt s njima, ali zato mala djeca nisu. Još uvijek imaju čvrstu vezu s energetskim svijetom jer u njemu provode vrijeme paralelno s fizičkim. Njihovu vezu često vidimo, ali još češće zanemarujemo.

Povezanost djeteta s majkom rijetka je stvar koju ponosno spominjemo, dok ostale, kao što su prekognicija i komunikacija s anđelima čuvarima – prešućujemo. Stoga se radionicom želi ukazati na energetsko-fizičku dualnost male djece, te potaknuti razumijevanje i razvoj vlastitog energetskog bića.
Majke, kad otvorite prozor u energetski svijet, spoznate vlastito energetsko tijelo i upoznate svoje energetske vodiče, nećete više osjećati da ste prepuštene same sebi i da vas nitko ne razumije. Moći ćete samopouzdano krenuti u rješavanje nedoumica, ostvarivanje opuštene trudnoće i bezbrižnog majčinstva”, objašnjava Tihoni Brčić.
Radionica “Holističko majčinstvo” upoznat će vas i sa svijetom prirodnih homeopatskih lijekova koji pomažu u trudnoći i postporođajnom oporavku te vašoj bebi. Saznat ćete i kako smiriti bebin plač i riješiti se kroničnog nedostatka sna – glavnih uzročnika postporođajne depresije.
Program radionice: http://www.biohom.hr/?p=10

 

Podijeli objavu