Obitelj

Obitelj

Majčinstvo uz anđele čuvare

Iako u današnje vrijeme postoji mnoštvo raspršenih informacija kojima su izloženi mladi roditelji, ne možemo izbjeći dojam da nešto uvijek nedostaje.

Postanite uzor djeci unatoč pritisku okoline

Roditelji nerijetko očekuju da ih djeca bespogovorno slušaju, da ih poštuju, ali ne razumiju da baš oni sami moraju to djetetu pokazati svojim primjerom.

Najviše će vas relaksirati – čitanje

Čitanje je najbolji način opuštanja i samo šest minuta čitanja dovoljno je za znatno snižavanje razine stresa.

Kad god možete, putujte s djecom

Stvaranje zajedničkih iskustava i sjećanja jedna je od stvari za kojima nikada nećete požaliti

Tete pričalice: vile s knjigama za bolesnu djecu

Svaki dan, bez obzira na vremenske prilike, vikendima i blagdanima, tete i stričeki pričalice čitaju u bolnicama bolesnoj djeci i njihovim roditeljima.

Sedam znakova da ste dobar roditelj

Sposobnost djeteta da pred roditeljima izrazi ljutnju, tugu ili strah dobri su pokazatelji da se s njima osjeća sigurno.

Žene tvrde da su im muževi veći izvor stresa od djece

Mnoge žene objasnile su da najveći dio frustracija proizlazi iz jednostavne činjenice da se njihovi muževi ponašaju kao nedorasla djeca.

Video koji je osvojio svijet

Malo koji video ima toliko duha, nježnosti i jednostavno čiste ljubavi kao video koji su snimile mame zajedno sa svojom djecom s Downovim sindromom.

Sklonite se roditelji-helikopteri, pregazit će vas roditelji-kosilice!

Ako djetetu dadete do znanja da ste sve učinili umjesto njega, šaljete mu opasnu poruku da je zapravo nesposobno samo rješavati probleme te da neće uspje

Bojanje jaja pjenom za brijanje

Dok sve više ljudi ipak prednost daje prirodnim načinima bojanja jaja, kao što su ljuske luka, cikla ili kurkuma, mališanima to zasigurno djeluje dosadno. Upravo zato je ova vrsta bojanja jaja postala pravi hit u...