TRIO CINK:ANTI AGE & ANTI AKNE LINIJA

Francuska dermokozmetička kuća NovExpert i njezin osnivač i vizionar CyrilleTellingeu Ro.Ra. Natura Edu centru predstavili su nova rješenja za nepravilnosti na koži povezanih uz problem akni kroz nove heroj proizvode iz Trio Cink linije.

(Certificirano za trudnice i dojilje)

100 % Prirodnog porijekla-0% Konzervansa- Hipoalergeno

Nakon Pariza, sinonim za ljepotu i zdravlje na prirodan način, NovExpert, predstavio je HEROJ proizvode iz TRIO CINK linije, linije proizvoda namijenjenih osobama u zreloj dobi i adolescentima koji imaju probleme s aknama i nepravilnostima na koži uzrokovanih aknama.

Želja i potreba za TRIO CINK linijom razvila se zbog sve učestalijeg fenomena koji se proširio svijetom kod osoba u zreloj dobi i kod sve mlađe i mlađe djece-AKNE.

U zadnjih par godina akne su se počele pojavljivati kod 51% žena u dobi od 20-29g. i 35% žena u dobi od 30-40g. kao i kod djece mlađe od 12 godina. Razlog tome još nije poznat, ali znaju se uzroci. Prehrana, hormonalni disbalansi i kod starije i mlađe populacije, nepravilni menstrualni ciklusi, lijekovi, stres, neadekvatna kozmetika. Za razliku od adolescenata ili mlađe populacije, potreba zrele kože nije samo za tretmanima protiv akni nego i za antiaging njegom, pa je NovExpert u Trio Cink liniji pomirio potrebe i zrele i mlade kože.

O SASTAVU…

TRIO CINK linija na kožu djeluje: PROTUUPALNO, UMIRUJUĆE, UKLANJA NEČISTOĆE, MATIRAJUĆE, HIDRATIZIRA, ANTI AGE, SMIRUJE I UKLANJA AKNE

  • AKTIVNE KOMPONENTE:
    • Trio Cink molekula:kompleks koji sadrži tri oblika cinka (cink PCA, cink laktat i cink glukonat) u najvećoj dozvoljenoj količini, jer je cink najbolji inhibitor IGF-hormona, a u potpunosti inhibira i bakteriju P. acnes koja živi u aknama. Djeluje na smanjenje lučenja sebuma i smanjenje akni za 22 %
  • Backuchiol-retinollike molekula: anti aging djelovanje, protuupalni učinak, smanjenje lučenja sebuma bez isušivanja kože te anti aging djelovanje
  • PHA (glukonolakton) voćne kiseline koje čine novu generaciju AHA kiselina (u Noćnom losionu)
  • OSTALE KOMPONENTE: ekstrakt ljiljana, hamamelis, ružmarin, bisabolol, laurinska kiselina, hijaluronska kiselina…

O PROIZVODIMA…

  • TRIO CINK VODICA U SPREJU:u svom sastavu ima najveću koncentraciju CINKA na tržištu, čak 3x veću od konkurencije! Ne sadrži alkohole niti konzervanse te djeluje umirujuće i protuupalno, matira kožu pa se može koristiti kao fiksator make upa tijekom cijelog dana.(CIJENA: 63,93 kn)
  • TRIO CINK NOĆNI LOSION: PHA VOĆNE KISELINE nove generacije i fragmentirana HIJALURONSKA KISELINA te TRIO CINK molekula imaju anti age učinak, čiste lice, zaglađuju kožu te pomažu u borbi protiv akni i hiperpigmentacija.(CIJENA: 194,99 kn)
  • PURIFYING FLUID& GEL ZA NJEGU LICA:idealna su dnevna njega, podloga za make up, djeluju protuupalno na kožu, njeguju je te čiste pore uz pomoć TRIO CINK molekule, PROBIOTIKA, ružmarina, hamamelisa…BACKUCHIOL retinol like molekula uspješno uklanja bore te tretira mrljice i ožiljno tkivo nakon akni. (CIJENA: 194,99 kn)

 

Prodajna mjesta:

Proizvodi kuće NovExpert su u Hrvatskoj dostupni putem tvrtke Ro.Ra. Natura d.o.o. u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te NovExpert web shopu.

Vijesti branda NovExpert pratite i na ovim adresama:

****

Više o NovExpertu:

NovExpert revolucionizira strast prema ljepoti i uspostavlja neobična pravila u njezi kože. Znanstvenici ovoga brenda predstavljaju različita  stručna područja, kao što su  biologija kože, fitoterapija, zelena kemija i dermatologija te pružaju visokokvalitetne proizvode za njegu i beskompromisnu kvalitetu. Brend je stvorio Cyrille Telinge sa svojim timom u kojemu su liječnici specijalizirani za problem starenja kože, a na tržište je lansiran 2008. u Francuskoj. NovExpert teži pomirenju napretka i sigurnosti, jednako kao i ultra-učinkovitosti i visokoj toleranciji.

Više o Rora Natura d.o.o.:

Ro.Ra. Natura d.o.o. je privatna, obiteljska tvrtka osnovana 1998. godine. Tvrtka se od prvog dana bavi zastupanjem, promocijom i distribucijom prirodnih proizvoda koji se koriste za očuvanje zdravlja i vitalnosti. Jedan od brojnih segmenata koje razvija su i edukacije namijenjene zdravstvenim djelatnicima gdje surađuje sa svjetski poznatim i priznatim znanstvenicima, liječnicima i farmaceutima. Danas Ro.Ra. Natura uspješno zastupa i distribuira proizvode tvrtki u segmentima fitoterapije, mikronutricije i dermokozmetike.

Podijeli objavu