Snaga prirode u nježnoj formuli Nuxe Body dezodoransa

NUXE BODY Dezodorans s dugotrajnim djelovanjem, svojom čarobnom kombinacijom 100% prirodnih mineralnih pudera,osigurava dugotrajnu zaštitu od neugodnih mirisa te pomaže u smanjenju znojenja. Njegova prirodna i vrlo nježna formula prilagođena je svim tipovima kože, čak i vrlo osjetljivoj, a prepoznatljivo zanosan miris NUXE BODY linije čini ga jednostavno neodoljivim. Ne sadrži alkohol, kao ni parabene, te ne ostavlja bijele tragove i žute mrlje na odjeći.

U ljekarnama potražite akcijsko pakiranje po znatno povoljnijoj cijeni u odnosu na pojedinačnu cijenu:

Redovna cijena za 1 komad: 97,00 kn

Akcijska cijena za DUO pakiranje: 111,00 kn

100% efikasan i 100% nježan

Dva čarobna mineralna pudera pomažu u kontroli znojenja i neutraliziraju mirise. Prirodno srebro u prahu,radi bolje je učinkovitosti, iskorišteno u svom izvornom obliku. Fini prah sastoji se od čestica prilagođenih koži koje postupno puštaju soli srebra, a njegova antibakterijska svojstva pomažu u sprječavanju širenja bakterija koje znojenjem uzrokuju neugodne mirise.

 

Aluminijski puder (Pottasiumalum) prirodni je mineral-kristal, 100% prirodnog podrijetla koji ostavlja nevidljivi sloj mineralnih soli na koži. Za razliku od aluminijevog klorohidrata (aluminijeva sol) koji se često koristi u dezodoransima za sprječavanje znojenja i štetan je za kožu, potassiumalum ima snažan antibakterijski učinak, smanjuje znojenje, no ne začepljuje pore i nije štetan za kožu.

Ovaj duo aktivnih sastojaka dodatno je pojačan trehelozom, šećerom prirodnog podrijetla koji sprječava neugodne mirise.

Jedinstvena baza aktivnih sastojaka, ekskluzivna u NUXE BODY liniji, prikladna je čak i za najosjetljiviju kožu: nježan i omekšavajući cvjetovi naranče i badema u kombinaciji s umirujućim djelovanjemalantoina i nježnog biljnog glicerina.

 

NUXE proizvodi dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

www.nuxe.hr

 

 

 

Podijeli objavu