Reve de Miel Baume NOVA FORMULA

Medeni balzam za usne – izuzetno hranjiv i obnavljajući, 15 ml


Obnavljajući tretman za suhe i oštećene usne u inovativnoj formuli

Koncentracija prirodnog blaga

Nakon 25 godina postojanja jednog od najprodavanijih NUXE proizvoda, Izuzetno hranjivog i obnavljajućeg medenog balzama za usne, Laboratorij NUXE razvio je novu, još savršeniju formulu,ovog kultnog proizvoda.

Njegova je formula obogaćena čuvenim prirodnim blagom, propolisom. Zahvaljujući propolisu, poznatom po hranjivim, umirujućim i obnavljajućim svojstvima, ovaj je balzam sada još jače oružje u borbi protiv suhih i ispucanih usana.

Uz ljekoviti propolis, nova formula ovog malog čuda za zaštitu i obnavljanje usana, pojačana je i s čak 25% više shea maslaca koji njeguje kožu čineći je mekšom. Dragocjena biljna ulja čileanske ruže, slatkog badema te uljni ekstrakt nevena, hrane, omekšavaju i regeneriraju ispucale usne, a med cvijeta bagrema umiruje i štiti hidrolipidni sloj kože.

Vitamin E djeluje aktioksidativno, protiv prijevremenog starenja kože, dok ekstrakt grejpa pruža osjećaj nevjerojatne ugode prilikom korištenja.

Djelotvornost ovog balzama dokazana je čak i u najhladnijim uvjetima u Kanadi, a o njegovom uspjehu govori i činjenica da se svake minute diljem svijeta proda po jedan primjerak!

Cijena: 87,40 kn

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

www.nuxe.hr

Podijeli objavu