Lip` up booster za usnice s hijaluronskom kiselinom & Trio Zinc linija za aknastu kožu u zreloj dobi

Autor: Moja obitelj

LIP`UP BOOSTER ZA USNICE S HIJALURONSKOM KISELINOM & TRIO CINK LINIJA ZA AKNASTU KOŽU U ZRELOJ DOBI

Francuska kozmetička kuća NovExpert i njezin osnivač i vizionar Cyrille Telinge u Ro.Ra. Natura Edu centru, Dobojska ulica 32, Zagreb predstavili su Lip up booster za usnice i Trio Zinc liniju za aknastu kožu u zreloj dobi.

Nakon Pariza, sinonim za ljepotu i zdravlje na prirodan način, Novexpert, predstavio je zadnji proizvod iz linije s hijaluronskom kiselinom, Booster za usnice – Lip`up i Trio Cink liniju, liniju proizvoda namijenjenih ženama u zreloj dobi koje imaju probleme s aknama.

LIP`UP BOOSTER SA HIJALURONSKOM KISELINOM ZA USNICE

Kao ostatak lica i tijela usnice su također podložne promjenama i starenju tijekom godina i anti aging njega je neophodna. One gube punoću, hidrataciju, boju i konture te se smanjuju.

Novexpert  je pronašao način kako to zaustaviti i pružiti usnama potpunu njegu na 100% prirodan način.

Novexpert se u novom boosteru za usnice pozabavio sa 7 pokazatelja starenja usnica:

Bore

Volumen: tanje usnice

Oblik i konture: opuštene usnice i nestanak kontura

Boja: manje su crvene

Hidratacija: manjak hidratacije i suhoća

Oštećenje

Zato je osmislio idealnu 7 u 1 njegu za usnice, a rezultati su vidljivi odmah nakon prve aplikacije. Lip`up djeluje TRENUTNO I DUGOROČNO na volumen, konture, boju i teksturu usnica. Jedan od glavnih aktivnih sastojaka u Lip `upu je biljka Muira puama koju smatraju i ˝prirodnom Viagrom˝, a djeluje na volumen na način da potiče prokrvljenost. Hijaluronska kiselina koja je fragmentirana djeluje na bore i hidrataciju, shea maslac njeguje dok antioksidansi djeluju na slobodne štetne radikale.

Rezultati povećanja volumena su vidljivi i nakon 2-3 mjeseca.

 

Želja za TRIO CINK linijom razvila se iz pojave sve učestalijeg fenomena koji se proširio svijetom kod žena u zreloj dobi-AKNE.

U zadnjih par godina akne su se počele pojavljivati kod 51 % žena u dobi od 20-29 g. i 35 % žena u dobi od 30-40 g. Nitko ne zna razlog tome, ali znaju se uzroci. Hrana, hormonalni disbalansi, menstrualni ciklus, lijekovi, stres. Za razliku od adolescenata ili mlade populacije potreba zrele kože nije samo za tretmanima protiv akni nego i za anti aging njegom i proizvodima.

Potaknut tom potrebom, Novexpert je osmislio TRI CINK liniju- ANTI AKNE & ANTI AGING program za akne u zreloj dobi.

AKTIVNE KOMPONENTE:

Trio Zinc: molekula cinka koja djeluje na smanjenje lučenja sebuma i smanjenje akni za 22 %

Bakuchinol: retinol-like molekula s anti aging djelovanjem, protuupalnim učinkom, smanjenje lučenja sebuma

OSTALE KOMPONENTE: ljiljan, hamamelis, ružmarin, bisabolol, laurinska kiselina, glina….

Linija se sastoji od nježnog i neagresivnog Gela za čišćenje koji uklanja do 90 % nečistoća a ne isušuje kožu te Gela i Fluida za dnevnu njegu.

Proizvodi djeluju:

Protiv  bora

Hidratiziraju

Dubinski njeguju

Protuupalno i smanjuju crvenila na koži

Protiv akni

 

Prodajna mjesta:

Proizvodi kuće Novexpert su u Hrvatskoj dostupni putem tvrtke Ro.Ra. Natura d.o.o. u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te Novexpert web shopu.

Vijesti branda Novexpert pratite i na ovim adresama:

****

Kontakt za medije: 

Sonja Glumbić, voditelj marketinga                     sonja@roranatura.hr                              098/403 952

Više o Novexpertu:

Novexpert revolucionizira strast prema ljepoti i uspostavlja neobična pravila u njezi kože. Znanstvenici ovoga brenda predstavljaju različita  stručna područja, kao što su  biologija kože, fitoterapija, zelena kemija i dermatologija te pružaju visokokvalitetne proizvode za njegu i beskompromisnu kvalitetu. Brend je stvorio Cyrille Telinge sa svojim timom u kojemu su liječnici specijalizirani za problem starenja kože, a na tržište je lansiran 2008. u Francuskoj. Novexpert teži pomirenju napretka i sigurnosti, jednako kao i ultra-učinkovitosti i visokoj toleranciji.

Više o Rora Natura d.o.o.:

Ro.Ra. Natura d.o.o. je privatna, obiteljska tvrtka osnovana 1998. godine. Tvrtka se od prvog dana bavi zastupanjem, promocijom i distribucijom prirodnih proizvoda koji se koriste za očuvanje zdravlja i vitalnosti. Jedan od brojnih segmenata koje razvija su i edukacije namijenjene zdravstvenim djelatnicima gdje surađuje sa svjetski poznatim i priznatim znanstvenicima, liječnicima i farmaceutima. Danas Ro.Ra. Natura uspješno zastupa i distribuira proizvode tvrtki u segmentima fitoterapije, mikronutricije i dermokozmetike.

Podijeli objavu