Twinlab PRE-NATAL Care

Zbog povećanih potreba za vitaminima i mineralima u trudnoći i dojenju neophodno je obratiti pažnju na njihov pravilan unos. Ukoliko preko prehrane ne unosimo preporučene dnevne količine hranjivih tvari, poželjno ih je nadoknaditi uzimanjem provjerenih dodataka prehrani, kako ne bi došlo do poremećaja važnih fizioloških funkcija.

Twinlab Pre-Natal Care formula za žene, trudnice i dojilje na tržištu je prisutna već više od 20 godina. Predstavlja cjeloviti odabir prirodnih oblika vitamina i minerala formuliranih za žene u reproduktivnom razdoblju, a posebno za trudnice i dojilje. Kapsulirani oblik omogućuje optimalnu apsorpciju mikronutrijenata.

Formula sadrži vitamine C i E, minerale, mangan i cink koji doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Cink doprinosi normalnoj sintezi DNA, normalnoj plodnosti i reprodukciji.

Vitamini A, C i D, željezo, cink i bakar doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Posebno je bitan sadržaj folne kiseline koja doprinosi rastu majčinog tkiva tijekom trudnoće.

Vitamin C, zajedno sa vitaminima B kompleksa (riboflavin, nikotinamid, vitamin B6 i B12) te željezo doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i smanjenju umora i iscrpljenosti.

www.farmex.hr/linija-twinlab/multivitamini-i-minerali/

Podijeli objavu