Spas ovog ljeta pronađite u čistoj, organskoj aloe veri

Upoznajte Lily of the Desert – najveći američki brand najčišće organske aloe vere sa zavidnom znanstvenom reputacijom.

Aloe vera bogata je hranjivim tvarima koje čuva u mesnatim listovima i zadebljanjima stabljike, pritom upijajući sve spojeve iz okoline. Upravo zbog tendencije upijanja, važno je birati organski uzgojenu aloe veru jer konvencionalno uzgojena sadrži pesticide, kemikalije i umjetna gnojiva.

 

Rješenje za isušenu kožu i kosu, opekline i alergije, neurednu probavu na putovanjima i razne druge tegobe, mnogi su pronašli upravo u  popularnoj biljci aloe vera. Zato se opskrbite najčišćom, organskom Aloe Verom poput one branda Lily of the Desert i provjerite kako vam može pomoći.

 

Moćna i svestrana aloe vera

  1. Kod opeklina i iritacija kože Aloe vera potaknut će i ubrzati zarastanje te umiriti kožu.
  2. Za njegu i hidrataciju kose izmasirajte tjeme gelom aloe vere ili ga iskoristite da djeluje kao obnavljajuća maska za kosu.
  3. Ispiranje usne šupljine sokom aloe reducirat će upalne procese zubnog mesa i održati dentalnu higijenu uklanjanjem zubnog plaka.
  4. Aloe vera zbog snažnih antioksidansa pruža zaštitu od infekcija, a smiruje i nadraženost od uboda insekata.
  5. Aloe vera može potakuti probavu, alkalizira organizam i stimulira naš prirodni obrambneni štit, a pozitivno utječe i na ženske reproduktivne organe i regulira menstrualni ciklus.

Najčišću organsku aloe veru Lily of the Desert potražite u svim bio&bio trgovinama te na webshopu www.biobio.hr. Savjeti i preporuke na 0800 246 246

 

 

Podijeli objavu