AROMAFORCE: Prirodna pomoć kod svih simptoma prehlade i gripe

Trend aromaterapije i fitoaromaterapije sve je popularniji i u Hrvatskoj, a kako aromaterapija može biti istovremeno znanstvena i stručna, potvrdio je PRANARÔM, lider u farmaceutskoj aromaterapiji! Pranaromovi proizvodi  iz linije Aromaforce spajaju farmaceutsku i aromaterapeutsku filozofiju, te pružaju rješenja za širok spektar zdravstvenih tegoba te su uvjerljivo najomiljenija terapija.

Prirodna pomoć kod svih simptoma prehlade i gripe sjedinjena je u tri proizvoda iz Aromaforce linije – sprej za nos, sprej za grlo i sprej za dezinfekciju prostora.

Aromaforce proizvodi sadrže organski propolis i kemotipizirana eterična ulja koja pomažu u osnaživanju obrambene sposobnosti organizma, ublažavaju bolove nadraženog grla, iritaciju sluznice nosa te kod otežanog disanja.

AROMAFORCE SPREJ ZA NOS mogu koristiti djeca iznad 3 godine starosti, trudnice i dojilje kod svih tegoba začepljenosti nosa. Sadrži organski propolis i organska eterična ulja u hipertoničnoj otopini, i time olakšava disanje.

AROMAFORCE SPREJ ZA GRLO obogaćen je organskim propolisom i ne sadrži konzervanse kao niti umjetna bojila. Mogu ga koristiti djeca iznad 3 godine starosti.

AROMAFORCE SPREJ ZA DEZINFEKCIJU PROSTORA djeluje kao dezificijens prostora u kojem boravimo protiv bakterija, virusa, gljivica i mikroba te predstavlja idealno riješenje za vrijeme infekcija. Obogaćen je organskim propolisom.

Podijeli objavu